Якщо суд не прийме рішення про відсторонення Пушкової, ми це зробимо самі – Каспрук

Мер Чернівців повідомив, що проти чиновниці буде розпочато службове розслідування

Про головне

Оксана Чорна

Олексій Каспрук очікує рішення суду вже сьогодні

Чернівецький міський голова обіцяє відсторонити від посади начальника відділу охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради Олену Пушкову.

Про це мер міста Чернівці заявив на брифінгу 12 червня.

“Посада начальника відділу ще не вакантна. Ми чекаємо рішення суду про затримання Пушкової чи вихід під заставу сьогодні. Якщо суд не прийме рішення про відсторонення Пушкової, ми це зробимо самі для проведення службового розслідування”.  

Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова

Odoo CMS - велика картинка

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією викрили на хабарі начальника одного з відділів Чернівецької міської ради.

Правоохоронці задокументували, що чиновник систематично вимагав через посередника від місцевих громадян та підприємців гроші за погодження дозвільної документації у сфері архітектурних змін в історичній частині Чернівців.

Оперативники спецслужби затримали керівника відділу та посередника, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, у службовому кабінеті під час передачі частини хабара у розмірі сімсот доларів США. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Odoo CMS - велика картинка

Про діяльність відділу охорони культурної спадщини в Чернівцях дивіться у нашому розслідуванні.

Схожі публікації