Вистрибнув у вікно і втік: заступник мера Запоріжжя вислизнув від СБУ - ЗМІ

У Запоріжжі проводять понад 100 обшуків за підозрою у зв'язках із "ДНР"

Про головне

Ярина Боринець

Харківська прокуратура проводить в Запоріжжі обшуки в службових кабінетах і за місцем проживання ряду місцевих високопоставлених чиновників

Серед посадовців, яких обшукує СБУ та прокуратура - заступник голови обласної ради Владислав Марченко та заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров, передає Інтерфакс-Україна.

Наразі відомо, что Пустоваров утік від правоохоронців, Які здійснюють слідчі Дії, через вікно свого будинку, передает місцевий сайт "Актуально".

Прізвище Пустоварова вже фігурувало в скандальних історіях. Зокрема мова йде про закупівлю медичного обладнання, зловживання владою посадовими особами Запорізької міської ради під час проведення тендерних закупівель у медичній сфері. Головний лікар 5-ї міської лікарні Сергій Завгородній повідомив, що його не раз викликали в кабінет до заступника міського голови Анатолію Пустоваровим, де від нього вимагали змінити технічну заявку під певного виробника.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк повідомив, що його заступник Пустоваров вчора пізно ввечері відпросився на один день у приватних справах, і вже завтра, 22 грудня, повинен бути на робочому місці.

Джерело фото

Схожі публікації