Суд заарештував завод "Біола", будівлю "Студії 1 + 1" та літак у справі Приватбанку

Про це свідчать матеріали суду

Про головне

Яна Вичавка

Печерський районний суд Києва заарештував будівлю заводу "Біола" (Дніпро), будівлю в Києві, яку орендує телерадіокомпанія "Студія 1 + 1", а також літак Boeing у справі розкрадання коштів з Приватбанку 

Про це повідомляють "Українські Новини".

Згідно з судовими матеріалами, посадові особи Приватбанку шляхом зловживання своїм службовим становищем протягом 2014 заволоділи державними коштами Національного банку в сумі понад 19 млрд гривень, виділених на рефінансування.

В рамках слідства прокурор просив суд про накладення арешту на таке майно: земельні ділянки в Одеській області, Овідіопольському районі, масив "Золотий берег" (акваторія Чорного моря), що належать ТОВ "Хаджибей"; нежитлові приміщення житлово-офісного будинку та підземного паркінгу в Києві по вул. Фрунзе, 23, що належать ТОВ "Поділ Нерухомість" (орендує "Студія 1 + 1"); будівлю заводу "Біола" в Дніпрі по вул. Берегова, 135, що належить ТОВ "Ерлан"; літак Boeing 767-300 (власність португальської Pennylane - Comercio Internacional LDA).

Крім того, прокурор просив про арешт наступної нерухомості: будівлю в Києві по проспекту Степана Бандери, 34 площею 6 921 кв. м, що належить ТОВ "Імме"; нежитлові будівлі в Дніпрі по вул. Чкалова, 27, що належать ТОВ "Акватера" і ТОВ "Арлан"; будівлю торгового павільйону в Одесі по вул. Космонавтів, 32 (належить ПАТ "Проектно-пошуковий інститут" Південмедбіосинтез ").

4 вересня суд ухвалив рішення заарештувати всі зазначене майно, а 7 вересня прийняв рішення про арешт зернового терміналу "Боріваж" в Одеській області (належить ТОВ "Агротермінал Логістик").

Джерело фото

Схожі публікації