Російська авіація скинула бомби на околиці Дамаска

В результаті повітряних ударів 27 цивільних загинули

Про головне

Аліна Лісненко

Внаслідок повітряних ударів авіації Башара Асада та РФ по сирійському району Східна Гута загинуло щонайменше 27 цивільних

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters. 

Літаки, які ймовірно належали сирійському режиму та Росії, завдали ударів по людних житлових районах у підконтрольному повстанцям оточеному анклаві біля Дамаска, внаслідок чого загинуло щонайменше 27 осіб та десятки постраждали на третій тиждень посилення штурму, йдеться у повідомленні.

За останні 24 години було завдано майже 30 авіаударів, які вразили кілька міст у густонаселеній сільській місцевості на схід від Дамаска, відомій під назвою Східна Гута.

Співробітники цивільної оборони заявили, що в містечку Гаморія загинуло щонайменше 17 осіб у результаті ударів по ринку та в житлових приміщеннях, розташованих поблизу.

4 інших мирних жителів загинули в містечку Арбін, а решта – від ударів по населеним пунктам Місраба і Хараста, повідомили працівники цивільної оборони.

За даними Сирійської обсерваторії з прав людини, від початку посилення штурму, який розпочався 20 днів тому, загалом загинуло близько 200 мирних жителів, у тому числі багато жінок та дітей.

Джерело фото

Схожі публікації