Подання на арешт народного депутата Бакуліна Рада може розглянути цього тижня

Таку інформацію повідомляє Андрій Парубій

Про головне

Ірина Капуш

Голова Верховної Ради сподівається, що цього тижня парламент зможе розглянути подання Генпрокурора щодо притягнення до кримінальної відповідальності Євгена Бакуліна

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Сьогодні минає останній день із передбаченого Регламентом Верховної Ради 20-денного терміну для підготовки Комітетом з питань регламенту подання Генпрокурора щодо надання згоди парламентом на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Бакуліна Євгена Миколайовича. Мені повідомили, що сьогодні має відбутися засідання Комітету, і я сподіваюсь, що цього тижня ми зможемо це питання розглянути. Моя позиція незмінна, ніхто з народних депутатів не має ховатись за недоторканністю, і якщо народний депутат винен у вчиненні злочину, нехай доводить свою правоту, як і решта громадян у суді".

Андрій Парубій, Голова Верховної Ради України

Зазначається, що генпрокурор Луценко підписав відповідне подання 16 лютого. 

Також повідомляється, що Бакуліна затримали у березні 2014 року за підозрою в розкраданні коштів в особливо великих розмірах, але згодом за рішенням Печерського суду Києва народний депутат вийшов під заставу.

Джерело фото

Схожі публікації