На Луганщині вилучили наркотики вартістю більш ніж 15 мільйонів гривень

Марихуану вирощували в теплиці, призначеній для троянд

Про головне

Ярина Боринець

Слідчі Сєвєродонецького відділу поліції виявили у 40-річного чоловіка 12,5 кг канабісу, 938 кущів конопель та подрібнену марихуану для збуту

Про це повідомляє прес-служба МВС.

За повідомленням, теплиця обладнана "з ентузіазмом": вона була оснащена обігрівом, вентиляцією, крапельним поливом, кожна рослина була дбайливо підв`язана.Чоловік обслуговував її за сучасними технологіями і за усіма правилами агротехніки.

Окрім, майже 1000 кущів конопель, які чекали на дозрівання, у чоловіка були вилучені чотири полімерних пакети з канабісом вагою 6,5 кг та 60 пляшок об’ємом 0,5 літри, у яких також знаходився вже подрібнений канабіс вагою 6 кг.

Дані факти внесені в ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Вилучені речовини спрямовані для проведення експертизи.

Джерело фото

Схожі публікації