На Дніпропетровщині у посадці знайшли мішок з частинами жіночого тіла

Експертиза не змогла встановити причину смерті

Про головне

Буняк Тетяна

23 квітня в посадці біля будинку № 25 по вулиці Вокзальна в Кам'янському в пластиковому мішку були знайдені фрагменти жіночих ніг

Про це повідомляє "Depo.ua".

Пізніше в посадці були знайдені фрагменти рук. Правоохоронці вважають, що частини тіла могли розтягнути собаки.

У 200 метрах від місця події виставлено оточення.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками ст. 115 Кримінального Кодексу України. На даний момент на місці події працюють правоохоронці, проводяться першочергові слідчі дії.

Поліція звертається до всіх громадян, хто міг бути свідком або очевидцем даного правопорушенням, я або у кого пропали родичі або знайомі, місцезнаходження яких невідоме, з проханням повідомити про це за телефонами "102", 53-58-37 0677083824, 0965869441.

Нагадаємо, що на початку червня 2017 року у Кривому Розі батьки заявили, що загубили шестирічну доньку Аміну Менго. Дитину шукали усім містом. Поліція перевіряла версію вбивства дівчинки прийомними батьками. З родини забрали інших дітей. Під час пошуків у річці Саксагань, неподалік будинку прийомних батьків дівчинки, були знайдені рештки, які співпали з ДНК зниклої дитини. Суд над родиною Кудрявцевих розпочали 9 жовтня. Експертиза не змогла встановити причину смерті Аміни.

Джерело фото

Схожі публікації