Кабмін підпише меморандум про співпрацю зі Стенфордом

Підписання відбудеться за участю Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана

Про головне

Буняк Тетяна

Секретаріат Кабміну і Стенфордський університет підпишуть меморандум щодо співробітництва у реформуванні системи державного управління

Підписання відбудеться за участю Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.Про це повідомляє "Укрінформ".

"Сьогодні відкриваємо ще одну сторінку у реформі системи державного управління в Україні. Видатний американський філософ, політолог, професор Центру демократії, розвитку та правовладдя Cтенфордського університету Френсіс Фукуяма дасть старт співробітництву Стенфорду і Секретаріату Кабінету міністрів в реформі системи державного управління України. За лідерства Володимира Гройсмана відбудеться зустріч з держсекретарями міністерств та держслужбовцями, що були призначені на нові посади в міністерствах у рамках реформи державного управління, а також підписання меморандуму про співпрацю між Стенфордом та Секретаріатом КМУ".

Олександр Саєнко, міністер Кабінету міністрів

За його словами, цей захід стане результатом попередньої домовленості уряду щодо співпраці у впровадженні реформи держуправління в Україні, зокрема реалізації проекту “Цикл зворотного зв’язку державної служби”, за підтримки PGA і СDDRL, КSE та СКМУ для проведення базового дослідження державної служби в Україні з метою її постійного вдосконалення.

"Це дослідження вперше відбудеться в Україні. Воно передбачає опитування різних категорій посадовців за такими ключовими параметрами сучасної державної служби, як меритократичність, автономність, організаційні цінності та результативність. Це дозволить краще зрозуміти поточний стан державного апарату України та напрацювати конкретні рекомендації з вирішення наявних проблем".

Олександр Саєнко, міністер Кабінету міністрів

Саєнко переконаний, що рекомендації, які надаватимуть урядовцям, допоможуть вдосконалити державну систему, поліпшити якість урядових рішень, прискорять розгортання реформи державного управління в Україні.

Джерело фото

Схожі публікації