Канал HBO відмовився від співпраці з коміком Луї Сі Кей, якого запідозрили в домаганнях

5 жінок звинуватили його у домаганнях

Про головне

Ярина Боринець

Кабельний телеканал HBO відмовився від співпраці з коміком Луї Сі Кей, якого п'ять жінок звинуватили в сексуальних домаганнях.

Зокрема, йдеться в заяві телеканалу, Луї Сі Кей не буде, як раніше планувалося, брати участь у благодійній програмі «Night of Too Many Stars» в допомогу людям з аутизмом, яка вийде в ефір 18 листопада, повідомляє The Hollywood Reporter.

Крім того, з каталогу HBO прибрані всі програми Луї Сі Кея, доступ до яких раніше могли отримати користувачі послуги «відео за запитом».

Телеканал FX, в свою чергу, поки не прибрав програми Луї Сі Кея зі свого ефіру, але випустив заяву, в якому «висловив стурбованість висунутими на адресу коміка звинуваченнями».

На 17 листопада запланована прем'єра фільму «Я люблю тебе, татусю!», В якому Луї Сі Кей виступив в ролі режисера, сценариста і актора. Прем'єра не скасована, але дистрибутор фільму - компанія Orchard - повідомила, що «ретельно обмірковує» можливість випуску стрічки в ситуації, що склалася.

Луї Сі Кей - один з найвідоміших американських коміків. Він використовує сценічний образ людини, відкрито говорить про свої недоліки і особливості сексуального життя. Під час виступу Луї Сі Кей часто імітує мастурбацію.

9 листопада газета The New York Times опублікувала розповіді п'яти жінок, які звинуватили Луї Сі Кея в тому, що він мастурбував в їх присутності. Такі дії коміка жінки розцінили як сексуальні домагання.

Джерело фото

Схожі публікації