В Україні діятиме система ідентифікації бойовиків на фото

Програма працюватиме у відкритому доступі в мережі Інтернет

Про головне

Оксана Чорна

На День Незалежності, 24 серпня 2017 року, у 00:01, волонтери проекту "Миротворець" запустять унікальну відкриту для всіх і кожного Систему розпізнавання і виявлення злочинців ІDENTIGRAF

Про це повідомляє нардеп Антон Геращенко.

"Розробка цієї системи потребувала 9 місяців і була проведена у співпраці з однією з найвідоміших світових соціальних мереж. Її унікальність у тому, що це перша в світі система, яка буде працювати у відкритому доступі в мережі "Інтернет" для пошуку сепаратистів, терористів і злочинців". 

Антон Геращенко, нардеп

Identigraf зможе за 20-30 секунд обробляти мільйони фотографій сепаратистів, терористів, бойовиків, ретельно зібраних за три роки роботи волонтерами Центру "Миротворець".

Користувачами системи зможуть бути слідчі поліції і СБУ, прокуратури, приватні детективи, адвокати, співробітники банків, приватні підприємці та звичайні користувачі Інтернету.

Нардеп зазначив, що поки, до 24 серпня, цей сайт працює в тестовому режимі. На ньому опубліковані інструкції щодо того, як користувач може допомогти нашій країні і всьому світу для визначення тих осіб, хто підняв свою руку на незалежність і цілісність України.

Геращенко нагадав, що система Identigraf розроблена на кошти більш як 2 тисяч громадян України, які зробили внески в розмірі від 20 до 250 тисяч гривень. Загальна сума коштів, зібраних на сьогодні – близько мільйона гривень. Їх було недостатньо для повної оплати послуг розробників, тому частину робіт виконали у борг.

Odoo CMS - велика картинка

Логотип проекту Identigraf – латинський вислів "Хай звершиться правосуддя, навіть якщо небо впаде!". 

Джерело фото

Схожі публікації