У селі на Одещині до смерті побили 93-річного ветерана

Підозрюваний у вбивстві - 33-річний чоловік

Про головне

Ярина Боринець

Ветеран Великої Вітчизняної війни 1924 року народження з села Вільне Білгород-Дністровського району Одеської області загинув після нападу грабіжника

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook адвокат Станіслав Клименко.

"Фронтовик. Останній в живих з села, що пройшов Велику Вітчизняну війну. Воював, вижив, і так закінчити свій шлях ... Напередодні Дня Перемоги. Нічна домашня крадіжка".

Станіслав Клименко, адвокат

Клименко додав, що злодій забив пенсіонера руками і ногами.

"Білгород-Дністровський район. П'яте вбивство за місяць ... Люди божеволіють".

Станіслав Клименко, адвокат

Прокоментували трагедію і в райвідділі поліції, де повідомили, що підозрюваний у вбивстві - 33-річний чоловік. Він прийшов у гості до ветерана, випив з ним, а потім "вирішив забрати собі два піджака старого, але той почав пручатися, за що і поплатився життям".

"Дідуся доставили в лікарню, де він від отриманих травм помер, так і не прийшовши до тями. Встановлено також, що один із сусідів, перебуваючи у себе у дворі, почув шум в будинку потерпілого. Щоб перевірити, що відбувається, чоловік покликав ще одного сусіда, разом з яким пішов в будинок дідуся. Там вони побачили свого односельця і господаря будинку на підлозі з тілесними ушкодженнями. Сусіди негайно викликали швидку і поліцію і намагалися зловити зловмисника, але тому вдалося втекти".

із коментаря правоохоронців

Наразі підозрюваний затриманий, йому повідомили про підозру за ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Крім того, зараз вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За скоєне йому загрожує довічне ув'язнення.

Джерело фото

Схожі публікації