У Чернівцях відбудуться змагання зі скелелазіння

"Кубок Буковини 2017" присвячений Дню Міста

Про головне

Яна Вичавка

З 23 вересня по 8 жовтня 2017 року у Чернівцях на скелелазному тренажері Чернівецького обласного клубу скелелазіння та альпінізму "Буковина" проходитимуть вже давно традиційні змагання зі скелелазіння "Кубок Буковини 2017", присвячені Дню міста

Про це повідомив Чернівецький промінь.

Змагання проходитимуть у вигляді фестивалю. Кожному учаснику буде запропановано 9 маршрутів різної складності і контрольний час на проходження маршрутів. Командам НЗ м. Чернівців буде запропоновано час на проходження маршрутів учасниками команд. Церимонія нагородження переможців у індивідуальному та командному заліках відбудеться 8 жовтня 2017 р. по місцю проведення змагань.

До участі в змаганнях допускаються особи не молодші шкільного віку, які сплатили стартовий внесок та пройшли інструктаж з техніки безпеки (за дітей до 16-ти років відповідальність несуть тренери, представники команд або батьки) та команди навчальних закладів м. Чернівці (команди має містити не більше ніж по одному хлопчику і одній дівчинці таких вікових категорій – 2007 р.н. і молодші, 2006-2004 р.н., 2003 р.н. і старші)

Змагання проводитимуть на скелелазному тренажері Чернівцького обласного клубу скелелазіння та альпінізму „Буковина” розташованого в приміщенні спортзалу ЗОШ №5 за адресою: м. Чернівці, вул. Л. Українки, 1 (спортзал розташований за приміщенням школи).

Джерело фото

Схожі публікації