У Чернівцях напали на сім'ю відомого армреслера Маріуса Байки

Інцидент стався біля будинку спортсмена

Про головне

Diana

Постраждалий каже, що нападників було сім, а у справі фігурують лише троє.

12 грудня спортсмен та волонтер Маріус Байка дав прес-конферецію щодо нападу на нього невідомими особами, який трапився 1 грудня.

"Інцидент трапився на рівному місці. Близько 21:30 я повертався додому. У гарному гуморі, тверезий. Я спиртного не вживаю. Біля дому припаркував авто і на нас просто напали, без будь-яких попереджень чи пояснень".

Маріус Байка, постраждалий

За словами спортсмена, шестеро невідомих йому людей, напали на нього, а один заламав руки його дружині. Припинили бійку патрульні поліцейські, які приїхали на виклик. Маріус Байка зазначив, що до приїзду патрульних, частина нападників встигла втекти.

Внаслідок нападу армреслер отримав струс мозку та забої.

Наразі справу розслідують слідчі нацполіції. Голова ГО "Буковинська громада" Володимир Дорош запевняє, правоохоронці не враховують усіх деталей. За його словами, нападників було семеро, а у справі фігурують лише троє.

"З отриманої нами інформації, троє з семи нападників є прикордонниками і докладають зусиль, щоби перекрутити факти у справі".

Володимир Дорош, голова ГО "Буковинська громада"

Odoo CMS - велика картинка

 Прес-служба Чернівецького прикордонного загону цю інформацію спростовує.

"Дійсно, орієнтовно о 21:30 год. 01 грудня 2016 року, в м. Чернівці відбулась конфліктна ситуація за участю персоналу прикордонного загону та місцевого жителя Чернівців. Четверо прикордонників очікували на прибуття таксі у пішохідній зоні. Транспортний засіб іноземної реєстрації, в якому рухався громадянин Байка з дружиною, створив аварійну ситуацію. Рухаючись по пішохідній зоні він здійснив наїзд на ногу одного з офіцерів. На зауваження прикордонника водій лаявся та застосував фізичну силу. Прикордонники отримали тілесні ушкодження та все ж затримали водія до прибуття представників патрульної служби".

Микола Коломієць, офіцер ЗхРУ

По даному факту триває службова перевірка.

Фото Максима Козменка.

Схожі публікації