У 2018 році "Укрзалізниця" витратить 200 мільйонів гривень на ремонт житла для співробітників

Повідомлення в. о. голови компанії Євгена Кравцова

Про головне

Ірина Капуш

ПАТ "Укрзалізниця" затвердила програму житлового будівництва на 2018 рік, що передбачає виділення близько 200 мільйонів гривень на поліпшення житлових умов залізничників

Про це повідомляє "Національний Промисловий Портал" з посиланням на Facebook-сторінку в. о. голови компанії Євгена Кравцова.

"До кінця року повинні завершити будівництво 16-поверхового житлового будинку на 110 квартир в Харкові і здати другу чергу 100-квартирного житлового комплексу в Синельниковому на 56 квартир".

Євген Кравцов, в. о. голови ПАТ "Укрзалізниця"

Щодо реконструкції житла, у повідомленні зазначається, що найбільше об’єктів буде відновлено для Львівської та Південно-Західної залізниць.

"Там вже завершена реконструкція восьмиквартирного житлового будинку в селі Хриплин на Івано-Франківщині. У Здолбунові триває реконструкція комплексу з трьох будівель під гуртожиток сімейного типу. Завершуються роботи з реконструкції казарми в Івано-Франківську".

Євген Кравцов, в. о. голови ПАТ "Укрзалізниця"

Також у повідомленні йдеться, що для Південно-Західної залізниці завершать будівництво 4 об’єктів у Вінницькій, Чернігівській областях та у Києві. А в Одеській області "Укрзалізниця" планує у 2018 році побудувати 18-квартирний будинок у селі Усатове, в Донецькій – відремонтувати 32-кімнатний гуртожиток в Слов’янську.

Джерело фото

Схожі публікації