Стали відомі дати фестивалю Meridian Poltava

Цьогорічний фестиваль порадує топ-письменниками та новими локаціями

Про головне

Аліна Лісненко

7-9 червня у Полтаві відбудеться ІІ Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Poltava

Його учасниками стануть більше 15-ти відомих літераторів зі Швеції та України. 

За словами директора фестивалю Олександра Ткаченка, цьогорічний фестиваль порадує топ-письменниками та новими локаціями.

«Один день автори та відвідувачі подорожуватимуть тематичними місцями Полтавщини, а два інші – події відбуватимуться у самій Полтаві. Окрім українсько-шведських поетичних читань, ми запланували більше п’яти книжкових презентацій, музичні концерти, екскурсії від найкращих гідів. Усе для того, щоб кожен учасник дійства отримав найкращі враження».

Олександр Ткаченко, директор фестивалю Meridian Poltava

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Нагадаємо, перший фестиваль Meridian Poltava відбувся 8-10 червня 2018 року. Його відвідали впливові літератори, журналісти, професори: Дональд Бустрьом, Агнета Плейель, Езізабет Хьюрт, Мальте Перссон, Ева Стакельберг, Томас Йеннефельт (Швеція), Катя Петровська (Німеччина); з українських: Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ігор Померанцев, Галина Крук, Андрій Любка та інші. Загалом під час фестивалю відбулося 24 події у 14-ти локаціях.

 
 

Meridian Poltava – фестиваль сучасної шведсько-української поезії. Це триденна культурологічна прогулянка Полтавою, Решетилівкою та полем Полтавської битви із зупинками в місцях, які репрезентують регіон, для поетичних читань та перформенсів. 

Схожі публікації