США припиняють видачу неімміграційних віз для громадян Росії

Відповідне рішення – відповідь на скорочення чисельності американських дипломатів у РФ

Про головне

Оксана Чорна

У відповідь на скорочення скорочення чисельності співробітників дипломатичної місії США у Російській Федерації, американські диппредставництва припиняють видачу неімміграційних віз

Про це повідомили на сайті Посольства і консульств США у РФ, передає Громадське Радіо.

Починаючи з 23 серпня 2017 року, процедура видачі неімміграційних віз по всій Росії буде припинена. 1 вересня 2017 року цю процедуру відновлять у Москві. Процедура видачі неімміграційних віз в консульствах США в Росії буде припинена на невизначений термін, – зазначили у відомстві.

Раніше призначені співбесіди будуть скасовані. Ті, хто вже подав документи на оформлення візи США, будуть проінформовані про те, яким чином вони зможуть перепризначити співбесіду.

Існує декілька типів неімміграційних віз США, які залежать від цілі поїздки до країни.

Неімміграційні візи США стосуються видачі віз для бізнесу, відпочинку та лікування у країні, академічного та неакадемічного навчання, учасників програм обміну, дипломатів та працівників державних органів, спортсменів, артистів, працівників розважальної сфери, членів екіпажів, журналістів, служителів релігійних культів, віз із правом роботи в США та транзитних віз.

Джерело фото

Схожі публікації