Сенцов продовжує писати сценарії у в'язниці

Політв'язень написав уже 5 сценаріїв

Про головне

Ярина Боринець

Книга "Олег Сенцов" розповідає, зокрема, про творчий доробок в'язня

Кримськотатарський режисер Ахтем Сеїтаблаєв заявив, що український політв’язень Олег Сенцов продовжив творчу діяльність, написавши п’ять сценаріїв у російській в’язниці.

Про це повідомляє Тиждень.ua.

Згідно з повідомленням, 27 жовтня відбулася презентація книги "Олег Сенцов", що складається зі спогадів близьких людей Олега, з уривків його власних книг і сценаріїв до фільмів, з витягів протоколів допитів свідків, які проходили по його справі.

"Він використовує цей час і створив вже п'ять сценаріїв. Я сподіваюся, що дуже скоро він повернеться і зніме ці фільми за своїми сценаріями".

Ахтем Сеїтаблаєв, кримськотатарський режисер

Нагадаємо, 13 жовтня незаконно засудженого в РФ українського режисера Олега Сенцова доправили в місто Лабитнангі, що у Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Як повідомлялося, за звинуваченням у тероризмі 25 серпня 2015 року суд РФ засудив Олега Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Росія відмовила Україні у передачі політв'язня Сенцова, оскільки розглядає кримчанина як громадянина РФ (російське громадянство було нав'язане йому після незаконної анексії Криму).

Джерело фото

Схожі публікації