Пошкоджений на Буковині тимчасовий міст відновлять за декілька днів

Зміщення сталося внаслідок пересування мостом саме великогабаритних машин

Про головне

Буняк Тетяна

У Службі автодоріг в Чернівецькій області запевнили, що зміщення опорної плити тимчасового мосту в селі Лунка Герцаївського району "не є великою проблемою".

Про це повідомляє "Молодий Буковинець" зі слів заступника начальника Служби автодоріг у Чернівецькій області, Юрій Бучка.

"На одній стороні моста плита змістилась на 20 см. Це не є великою проблемою. Рух легкових автомобілів не припинявся, оскільки другою частиною можна було безперешкодно їхати. Великогабаритні машини не мають права користуватися цим мостом і до цього зміщення, оскільки міст є тимчасовим тому вони про це знали та об’їжджали цю ділянки по колу".

Юрій Бучка, заступник начальника Служби автодоріг у Чернівецькій області.

Він також наголосив на тому, що це зміщення сталося внаслідок пересування мостом саме великогабаритних машин, попри заборону.

Наразі проводяться ремонтні роботи, але також без обмеження руху.

Як розповів голова Герцаївської РДА, Віорел Ястремьский з цим мостом є проблеми, адже він є тимчасовим. А, оскільки основний ще не відбудований, ця ділянка дороги, яку з’єднує єдиний тимчасовий міст є досить важливою для мешканців Герцаївського району.

"На опорній стіні, яка тримає одну половину моста, є три плити бетонні. Нижня плита розсипалася, але у цьому немає великої проблеми. На днях мають привезти кран та забетонувати ту нижню частину опорної стіни".

Віорел Ясремьский, голова Герцаївської РДА.

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області через руйнацію частини мосту через річку Прут у селі Лунка обмежили рух вантажівок.

Джерело фото

Схожі публікації