Полісменів на Буковині перевіряли - дехто має трійки

1200 полісменів Чернівецької області пройшли переатестацію

Про головне

Diana

Приблизно 60 співробітників поліції в результаті атестації отримали "трійку", внаслідок чого їх понизили у посаді.

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник управління кадрового забезпечення ГУ НП в Чернівецькій області Геннадій Федорюк. Зокрема, весь особовий склад поліції під час переатестації був розділений на декілька категорій. Перша - це заступники начальника ГУ НП в області, окремі керівники структурних управлінь. По цій категорії, за результатами засідання атестаційних комісій, із 25-ти поліцейських атестацію не пройшли двоє осіб. Друга категорія - це заступники начальників структурних управлінь, окремі керівники структурних управлінь, заступники начальників відділів та відділень поліції. По цій категорії атестацію не пройшли 9 осіб із 84.

"Ці особи займаній посаді не відповідають, а підлягають звільненню з органів поліції через службову невідповідність".

Геннадій Федорюк, начальник управління кадрового забезпечення ГУ НП в Чернівецькій області

І по третій категорії підлягало атестування 1126 поліцейських. З них не пройшли переатестацію 28 правоохоронців. Щоправда із такими висновками були згідні не всі, тому 13 поліцейських подали апеляцію на рішення атестаційних комісій. Двоє з них, за словами Федорюка, уже поновлені на посаді.

Варто зазначити, що усі заступники начальника Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області пройшли переатестацію.

Схожі публікації