Новорічні концерти та трохи кіно: куди піти у Києві цього тижня

Афіша подій на 26-31 грудня

Про головне

Дмитро Сидоренко

За вікном усе частіше починає грати в’їдлива мелодія про невпинне наближення свята, а символічне закінчення тижня на піку цього року дає чітко зрозуміти, що у нас ще залишилось трохи часу. Тож варто не гаяти ні хвилини і надолужити все подіями під грифом «витрачено».

Місто сонця

Жанр: фантастична мелодрама на 2 дії

Автор: Генрік Ібсен

Режисер: Андрій Білоус

Неймовірна прем’єра містичного дійства вже невдовзі відбудеться на одній із найбільш експресивних і химерних сцен Києва. Творча команда театру підготувала екстраординарне дійство. За мотивами п'єси Генріка Ібсена "Майстер Сольнес".

Де: Молодий театр

Коли: 28 грудня, 19:00

Вхід: 100-500 гривень

 
 

Новизна

Жанр: драма, мелодрама

В головних ролях: Ніколас Холт, Лайа Коста, Кортні Ітон, Меттью Ґрей Ґублер, Джессіка Хенвік, Денні Г'юстон

Режисер: Дрейк Дорімус

Головні герої фільму – дивакувата парочка, Мартін (Ніколас Холт) та Габі (Лайа Коста), які звикла шукати собі партнерів для сексу через додаток у телефоні. Події розгортаються у Лос-Анджелесі – місті гармонії (на мості навпроти закоханих завжди ошивається декілька самогубців). Таке життя ні до чого не зобов’язує. Зустрівшись одного разу, Мартін та Габі вирішують побачитись вдруге. Хімія спалахує між ними, але досвід охолоджує їхні почуття. Тож численних сварок і ревнощів ніяк не уникнути. Водночас вони бояться втратити одне одного.

Коли: з 25 грудня

Де: в кінотеатрах України

 
 

Hollywood in Kyiv. Новорічний

Hollywood in Kyiv. Новорічний» – це вражаючий, популярний і масштабний проект. Напередодні Нового року та Різдва відбудеться неймовірний концерт, де прозвучить музика з кіно у супроводі хору «Хрещатик» та оркестру Kyiv Fantastic Orchestra. А керуватиме торжеством диригент Богдан Пущак. Саундтреки з голлілвудських кінохітів – це вже свого роду тренд будь-якого концертного шоу. У рамках проекту «Hollywood in Kyiv. Новорічний» глядачі без жодної фальші почують твори легендарних композиторів Голлівуду: «Один удома», «Гаррі Поттер», «Полярний Експрес», «Щасливого Різдва», «Льодовиковий період», «Різдвяна історія», «Санта Клаус», «Щасливого Нового року».

Де: МЦКМ (Жовтневий палац)

Коли: 26 грудня, 19:00

Вхід: 200 - 1150 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Жадан у музеї!

27 грудня о 17:00 в рамках проекту Місто ХА відбудеться зустріч із Сергієм Жаданом. Коментарі й компліменти тут зайві, тому варто лише додати цитату Жадана:

«В одне вікно бачу будівлю, де працював Ландау, в друге - будівлю Політехнічного університету, де виступав Маяковський, у третьому вікні у мене Літературний музей, де я свого часу жив і працював, а в четвертому - Будинок письменників 1920-х років, де відбувалось усе літературне життя. Я завжди хотів тут жити, я дуже люблю це місце, для мене, мабуть, тут точка рівноваги».

Приходьте послухати, «як дихає радіо Харків»!

Де: Національний художній музей України

Коли: 27 грудня, 17:00

Odoo CMS - велика картинка

Казкова зима на Подолі

Чарівна ялинка, атмосферна ілюмінація, безліч святкових аксесуарів та головні символи Нового року, милі собачки - це справжня містерія на Контрактовій площі. На додачу солом'яна фортеця, розваги, майстер-класи та смаколики – всі необхідні інгредієнти для новорічного тріпу.

Де: Контрактова площа

Коли: з 23 грудня по 7 січня 

Odoo CMS - велика картинка

Christmas Jazz songs

Квартет Руслана Єгорова – це одні з кращих джазових музикантів України. Їхня творчість – це лагідний мікс неповторного оригіналу з тендітними авторськими нотками. У 2017 році колектив представив свій перший альбом «Once in Chestnut Town». А вже зараз гурт виступатиме на підтримку нового альбому «Сhristmas Songs». Квартет Руслана Єгорова виступить на сцені разом зі струнним квартетом «Moon'que», учасники якого є першокласними майстрами імпровізації і стильових експериментів.

Де: Будинок архітектора

Коли: 29 грудня, 19:00

Вхід: 400 - 600 гривень

 
 

Схожі публікації