На заводі у Новій Каховці стався збройний конфлікт

Шестеро осіб поранено

Про головне

Аліна Лісненко

У Новій Каховці пізно ввечері 31 січня на одному з підприємств стався конфлік із застосуванням травматичної зброї

В результаті конфлікту поранено кілька осіб, повідомляє "Укрінформ" з посиланням на заступника начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області Віталія Байдарова.

"Вчора ввечері близько 21.45 в чергову частину Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення, що на територію одного з підприємств міста проникли близько 20 невідомих осіб і чутно постріли. На місце події негайно виїхали керівництво відділу поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейськими встановлено, що між групою невідомих осіб, які проникли на підприємство, та його охоронцями стався конфлікт. Під час конфлікту було застосовано травматичну зброю. В результаті сутички отримали поранення і травми та доставлені до міської лікарні 6 осіб".

Віталій Байдаров, начальник відділу комунікації ГУ НП в Херсонській області 

За попередньою інформацією, стан постраждалих задовільний.

"Наразі учасники конфлікту знаходяться в Новокаховському відділі поліції. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України "Хуліганство" та ч.2 ст.345 ККУ "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Поліція встановлює всі обставини події". 

Віталій Байдаров, начальник відділу комунікації ГУ НП в Херсонській області 

Джерело фото

Схожі публікації