Музикант Sasha Boole з Чернівців у рейтингу виконавців, що підкорили Захід

ТОП-7 українських музикантів, які успішно виступають на Заході

Про головне

Diana

Кантрі-музикант гастролює здебільшого Європою.

За останні два роки українська культура здійснила такий стрімкий стрибок, якого не скоювала за весь час незалежності нашої країни. При цьому, все українське: музика, кіно, література - з кожним днем все активніше завойовує західного слухача, глядача та читача. 

Якщо говорити про музику, то на думку в першу чергу, приходять євроуспіхи Руслани і Джамали, які довели всьому світу - українська музика є і вона здатна пробирати до мурашок, змусити піти у відрив та збирати стадіони. Але якщо про Джамалу в нашій країні знають всі, від мала до велика, то про багатьох інших українських виконавців, які також просувають Україну як бренд у світі, ви сьогодні почуєте, можливо, вперше. А може, ви і чули цю музику де-небудь у лондонському таксі чи паризькому кафе, і не знали, що це - творчість родом із берегів Дніпра? Про це йдеться у передмові до рейтингу, складеного журналістами видання "Styler".
 
 

Разом із музикантом із Чернівців до рейтингу видання потрапив гурт "Bloom Twins" із Броварів, який давно підкорив Британію. Гурт "ДахаБраха" з Києва, "Sinoptik" та Денис Шафоростов з Донеччини, який став гітаристом британського гурту "Asking Alexandria, а також Євген Гудзь, що грає в гурті "Gogol Bordello".

Схожі публікації