Другий учасник ДТП у Харкові зробив офіційну заяву

Заяву опублікував адвокат Геннадія Дронова

Про головне

Аліна Лісненко

Водій автомобіля Volkswagen Touareg 49-річний Геннадій Дронов, який є другим учасником аварії на вулиці Сумській у Харкові зробив офіційну заяву щодо ДТП

Текст звернення опублікував адвокат Сергій Перепелиця у Facebook, передає Тиждень.

Дронов заявляє, що він рухався на зелений сигнал світлофора, у той час як Lexus їхав на шаленій швидкості і з'явився "нізвідки".

"Хочу заявити, що виїжджаючи на перехрестя вулиці Сумської і провулку Мечникова, я рухався на зелений сигнал світлофора. Я переконався у безпеці переїзду вулиці Сумської, дивився по сторонам, і під час цього - автомобіля Lexus не було в полі зору. Після чого, я почав рух до перехрестя вже зосередившись на пішохідному переході через провулок Мечникова. Все сталося так швидко, що я навіть не відразу зрозумів, що сталося. Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, з нізвідки! Я не бачив його і не міг бачити, оскільки Lexus вилетів на перехрестя з шаленою швидкістю. Його не було коли я починав рух, а з того моменту, до зіткнення пройшли лічені секунди. Я розумію, що мої слова жалю нікого не повернуть, але хочу висловити щире співчуття і співчуття на адресу близьких загиблих і постраждалих від цієї жахливої події". 

Геннадій Дронов

Нагадаємо, 18 жовтня у Харкові трапилася ДТП, внаслідок якої "Лексус" збив 11 людей, 5 загинули.

20 жовтня Київський суд Харкова обрав запобіжний захід водійці "Лексуса" Олені Зайцевій.

Джерело фото

Схожі публікації