Батько сумнівається у тому, що його син-курсант покінчив життя самогубством

Чоловік розповів, що поліція відмовляється розглядати інші версії смерті

Про головне

Ярина Боринець

Курсанта Харківського національного університету повітряних сил Дмитра Зобніна, за версією батька, вбили його товариші по службі

Про це повідомляє "УНІАН".

"Підозри в тому, що сина вбили, у мене виникли майже одразу. Я попросив перевірити на сліди пороху одяг тих, хто був з ним у патрулі, але нічого цього не зробили. Інші хлопці мені говорили, що чули підозрілий шум близько 19:30, а труп виявили лише о 22:30. Я впевнений, що за цей час причетні прибрали всі сліди".

Сергій Зобнін, батько загиблого курсанта

Батько розповідає, що перед смертю син поводився як завжди, він не був у пригніченому стані. Сергій Зобнін припускає, що можливою причиною вбивства могли бути наркотики - син не один раз розповідав, що у частині вживають заборонені речовини, і оскільки він був їх противником, конфлікти на цю тему виникали часто.

За словами батька, проблем із навчанням у курсанта не було, хоча він і вважав, що частина предметів не стане в нагоді у подальшому житті. Дмитро також захоплювався спортом і намагався тримати себе у формі. У 2017 хлопець представляв свій виш на параді на честь Дня Незалежності у Києві і планував повторити цей успіх у поточному році.

Джерело фото

Схожі публікації