Азербайджанський лоукостер запускає рейси в Україні

Бюджетні рейси розпочнуться з 5 вересня

Про головне

Оксана Чорна

З 11 липня азербайджанська авіакомпанія AZAL під лоу-кост брендом Buta Airways почала продаж квитків на маршруті Київ-Баку за ціною від $30 в одну сторону

Про це повідомляє Новое Время.

Бюджетні рейси розпочнуться з 5 вересня у київському аеропорту Жуляни на літаках Embraer 190. У розкладі заявлені польоти по вівторках і середах.

Також Buta Airways на рейсах Київ-Баку буде стягувати плату за реєстрацію в аеропорту в розмірі 3 євро, яку можна буде уникнути в разі реєстрації онлайн або в кіосках самостійної реєстрації в аеропорту.

Вибір стандартного місця пасажирам обійдеться в $3,42, місця на початку салону – в $17,1, місця з додатковим простором для ніг в першому або аварійному ряду літака - в $28,5.

Сендвічі та напої на борту всім пасажирам надаватимуться безкоштовно. Гаряче харчування можна замовити заздалегідь за ціною від $9.

Нагадаємо, Buta Airways – перша низькобюджетная авіакомпанія Азербайджану, структурний підрозділ в складі Азербайджанської авіалінії (AZAL), яка заснована у грудні 2016 року. Флот авіакомпанії складається з літаків Embraer. Авіакомпанія базується в Баку, в Міжнародному аеропорту Гейдар Алієв.

Джерело фото

Схожі публікації