Як провести з користю великодні вихідні у Києві?

Огляд подій на 7-8 квітня

Події

Дмитро Сидоренко

Великодній вік-енд видається емоційним і захопливим для всіх нас. Це палітра святкових сімейних барв, спалахи нових вражень від цікавих і неординарних подій, а також можливість втішитися весінньому сонечку. Тож максимально використовуйте позитивну енергію. щоби насолодитися кожним моментом.

 
 

Операція Ентеббе

Жанр: кримінал, драма, трилер, викрадення

У головних ролях: Розамунд Пайк, Даніель Брюль, Едді Марсан, Бен Шнетцер, Нонсо Анозі, Дені Меноше, Каміль Лемешевська

Режисер: Жозе Паділья

27 червня 1976 року представники терористичної організації, двоє палестинців і двоє німців, захопили літак, що здійснював переліт Тель-Авів – Париж. За вимогою терористів літак прилетів в аеропорт поблизу столиці Уганди. Тут злочинці утримували майже 250 осіб, погрожуючи їм вбивствами, якщо із в'язниць не випустять їхніх соратників – 53 палестинських бойовика. Дипломатичні перемовини не дали успіху і ЦАГАЛ прийняв рішення штурмувати споруду аеропорту, де утримували заручників.

Коли: з 5 квітня у кіно

 
 

Секс-контроль

Жанр: комедія

У головних ролях: Джон Сіна, Леслі Манн, Кетрін Ньютон, Айк Баринхолц, Грем Філліпс

Режисер: Кей Кеннон

Для шкільних подруг Джулі, Сем і Кайли майбутній випускний вечір – час здійснення дорослих бажань. Усі троє прагнуть вперше зайнятися сексом. Уже і партнери напоготові, і атмосфера буде доречна. Подруги звикли все робити разом, тож за угодою і з дорослим життям одна від одної відставати не хочуть. Випадково про плани дівчат дізнаються їхні батьки – двоє татусів (Джон Сіна, Айк Барінхолц) і мама (Леслі Манн). Тепер вони не заспокояться, поки не зіпсують дівчатам вечір. Та й старшокласники сидіти склавши руки не збираються – у них напоготові чимало засобів протистояння старшим.

Коли: з 5 квітня у кіно

 
 

Небезпечний бізнес

Жанр: бойовик, комедія, драма, шахрайство, бізнес

У головних ролях: Аманда Сейфрід, Шарліз Терон, Джоел Едгертон, Тенді Ньютон, Майкл Ангарано, Шарлто Коплі, Алан Рак

Режисер: Неш Едгертон

Хлопчина на ім’я Гарольд (Девід Ойелоуо) має доволі скромні статки, працюючи у великій фармацевтичній компанії. Фінансові справи дедалі гірші, та й на роботі такого працівника не сильно цінують. Аж ось відправляють у відрядження до Мексики. Він має передати тамтешнім партнерам своєї фірми експериментальний рецепт таблетки, що містить лікувальну марихуану. Та у мексиканських наркобаронів свої плани на рецепт нових чудодійних ліків. Гарольда викрадають і вимагають у компанії чималий викуп. Та кому ж він потрібен, щоб за нього ще й гроші платити.

Коли: з 5 квітня у кіно

Odoo CMS - велика картинка

Соло для годинника з боєм

Жанр: Комедія на 2 дії

Автор: Освальд Заградник

Режисер: Ігор Славинський

Конфлікт поколінь – одвічна проблема. Молодість і старість – два полюси життя, проте обидва мають жагу до нього. Одні – спішать на зустріч майбутньому, інші – встигнути втілити задумане. Абель Франтішек та його онук Павел мешкають в одній квартирі. Щоп’ятниці у них збираються старі друзі Абеля, які приходять із будинку для престарілих. І тут вони не доживають, вони святкують! Виявляється, у них багато планів на майбутнє, вони не втратили цікавість до всього, що їх оточує. Їх захоплюють божевільні ідеї, дивакуваті розваги, смішні розмови. Безперечно, у них є чому повчитися молоді! Але Павел збирається одружитися... Чи зможе молода сім'я жити поруч із надокучливими друзями дідуся? Чи може до будинку престарілих відправити і його?

Де: Молодий театр

Коли: 7 квітня, 19:00

Вхід: 50-120 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Pharaon

Зірка нової школи вирушив у свій найбільший тур. У Києві артист виступить на підтримку нового мікстейпу PINK PHLOYD. Як не крути, кожен з нас самотній. Черговий етап творчої еволюції - це суміш вічного пошуку, самотності, туги і щирої іронії. Чи вдасться знайти рідну душу? Як споживацьке суспільство вбиває зародки індивідуала? Одкровення молодого бунтаря приголомшать кожного.

Де: клуб Bingo

Коли: 8 квітня 2018, 19:00

Вхід: 550 гривень

Odoo CMS - велика картинка

IYOV

Нова опера IYOV створена за книгою Йова зі Старого Заповіту та з використанням латинських сакральних текстів. Її написано в синтетичному жанрі, що вперше в історії світової музики поєднав у собі оперу, реквієм та ораторію. Книга Йова – не лише розповідь про життя біблійного героя. Це історія людського відчаю, жертовності та пошуку себе. Пронизлива історія про страждання, що перетворюється на оду життю. Цей твір особливо актуальний в Україні саме зараз, адже безмежна віра Йова не лише дарує надію, а й повертає все втрачене під час випробувань.

Де: Національна опера України ім. Т.Г. Шевченка

Коли: 6 квітня,19:00

Вхід: від 100 гривень 

Джерела:

https://concert.ua/uk/eventpage/iyov 

http://molodyytheatre.com/repertoire/solo-dlya-godynnyka-z-boyem 

Схожі публікації