Затриманого у Єревані лідера опозиції Пашиняна не можуть знайти

Пашинян перебував у Севанському відділку поліції, але пізніше його перевели

Про головне

Буняк Тетяна

У Єревані не можуть знайти затриманого 22 квітня депутата Національних зборів Вірменії, лідера опозиційних протестів Нікола Пашиняна

Про це повідомляє "Громадське" зі слів адвоката політика Рустам Бадасян.

Він розповів, в поліції йому підтвердили, що 22 квітня Пашинян перебував у Севанському відділку поліції, але пізніше його перевели. Куди саме, в поліції повідомити відмовились.

Як зазначив захисник, ця ситуація брутально порушує право Нікола Пашиняна на захист.

Нагадаємо, що у Вірменії затримали лідера протестного руху Ніколу Пашиняна, попри недоторканість. Генпрокуратура Вірменії підтвердила затримання трьох опозиційних депутатів, зокрема лідера протестів у Єревані Ніколу Пашиняна.

22 квітня прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян та лідер протестів Нікол Пашинян провели перемовини. Саргсян назвав умови відставки неприйнятними, а також наголосив, що у разі, «якщо щось станеться з протестувальниками, винним буде Пашинян».

Напередодні прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян виступив із заявою про внутрішньополітичну ситуацію в країні та закликав протестувальників до діалогу.

Лідер акцій протестів у Вірменії, депутат Національних зборів Нікол Пашинян відповів на опублікований заклик прем'єр-міністра Сержа Сарсгяна про необхідність діалогу.

Джерело фото

Схожі публікації