В Івано-Франківську на міжнародному фестивалі 18 країн представлятимуть свою культуру

У програмі фолк, етно, рок, класична музика, театр і кіно, візуальні мистецтва, розмаїття народних промислів

Про головне

Буняк Тетяна

Міжнародний мистецький фестиваль країн Карпатського регіону «Carpathian Space-2018», який ініціювала Національна оперета, відбуватиметься в Івано-Франківську 4, 5 та 6 травня

Про це повідомляє "Zik.ua".

За словами організаторів, фестиваль ставить перед собою амбітне завдання – представити Івано-Франківськ передусім як цілісний потужний інфраструктурний комплекс, який може стати територією зустрічей людей різних сфер інтересів, а також різних країн і націй.

Цього року Івано-Франківськ вже втретє опиниться в епіцентрі «Карпатського простору» – адже саме це місто має потенціал перетворитися в український Давос: елітарний простір для зустрічей політичного істеблішменту та провідних мистецтв України та Європи.

Цьогорічний фестиваль розширює свої кордони. В 2018 році «Карпатський простір» об’єднає 18 країн-учасниць: Україну, Грузію, Польщу, Азербайджан, Болгарію, Угорщину, Молдову, Швейцарію, Австрію, Литву, Латвію, Естонію, Францію, Мексику, Білорусь, Словаччину, Румунію, Чехію.

Зокрема, у програмі фолк, етно, рок, класична музика, театр і кіно, візуальні мистецтва, розмаїття народних промислів, кулінарні презентації та дегустації вина та спортивні події.

Чимало мистецьких акцій створено спеціально до фестивалю і буде вперше представлено в Івано-Франківську.

Джерело фото

Схожі публікації