Українським компаніям нарахували додатково більше 8 млрд гривень податків

ДФС донарахувала платникам податків 8,1 млрд гривень

Про головне

Аліна Лісненко

У 2017 році Державна фіскальна служба провела 652 документальні позапланові перевірки платників податків, за результатами яких донарахувала 8,1 млрд гривень податків разом зі штрафними санкціями

Про це повідомиляє "Новое Время" з посиланням на прес-службу відомства.

У ході перевірки компанії Н (Київ) встановлено, що відповідно до банківських виписок вказаним товариством від компанії Г отримано 204,3 млн гривень.

Під час допиту фінансовий директор компанії Н повідомив, що зазначені кошти отримані як безповоротна фінансова допомога та в податковій звітності не декларувалася. При цьому податок на прибуток не сплачувався.

Згідно з показниками фінансового звіту суб'єкта малого підприємництва, поданого компанією Н, дебіторська і кредиторська заборгованість на кінець звітного періоду відсутня.

Таким чином, перевіркою встановлено заниження доходу компанією Н на суму безповоротної фінансової допомоги та податку на прибуток на 36,8 млн гривень.

Донараховану суму грошей (разом зі штрафними санкціями) в розмірі 46 млн гривень сплачено до бюджету в повному обсязі, йдеться у повідомленні.

Джерело фото

Схожі публікації