Український мультфільм зібрав 157 тисяч доларів у Туреччині за вікенд прокату

Наступними країнами міжнародного прокату мультфільму "Викрадена принцеса" є Хорватія та Боснія і Герцеговина

Про головне

Ярина Боринець

Мультфільм українського виробництва "Викрадена принцеса" увійшов до Топ-3 турецького анімаційного прокату за розміром касового збору

За перший вікенд мультфільм зібрав 157 тисяч доларів.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на студію Animagrad.

"Анімаційний фільм "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" з 23 березня стартував у турецькому кінотеатральному прокаті. За перший вікенд дебютна стрічка студії Animagrad (FILM.UA Group) зібрала 157 530$, її подивились 46 398 глядачів. За розміром прем'єрного бокс-офісу український мультфільм став третім серед анімаційних релізів Туреччини 2018 року".

студія Animagrad

Наразі прокат "Викраденої принцеси" триває у Румунії, де мультфільм також входить у трійку найкасовіших анімаційних фільмів. Тут його подивилися майже 64 тисячі глядачів.

В Україні мультфільм переглянули 448 232 глядачі.

Наступними країнами міжнародного прокату мультфільму "Викрадена принцеса" є Хорватія та Боснія і Герцеговина. Фільм показуватимуть там з 5 квітня. А з 6 квітня стрічка з'явиться в прокаті Болгарії, з 11 - у Єгипті, з 12 - у країнах Середнього Сходу (Об'єднані Арабські Емірати, Кувейт, Ліван, Йорданія, Катар, Оман, Бахрейн), з 13 - у В'єтнамі, а з 27 - у Литві. У травні мультфільм побачать у Латвії, Сербії та Чехії. Влітку мультфільм покажуть у Польщі, Естонії, Словенії, Ізраїлі, Китаю та Кореї. Всього мультфільм попередньо проданий більш ніж у 50 країн, зокрема у Францію, Німеччину, країни Близького Сходу, Південної Африки та Азії.

Джерело фото

Схожі публікації