У Миколаєві проводять 90 санкціонованих генпрокуратурою обшуків у бізнесменів та політиків

Обшукуваних підозрюють у "постачанні зброї і наркотиків із зони АТО"

Про головне

Оксана Чорна

У Миколаєві у вівторок вранці, 29 серпня, почалися масові обшуки у депутатів міської ради і відомих у місті підприємців

Про це повідомляють "Новости-N" з посиланням на джерело в прокуратурі, передає УНІАН.

За інформацією видання, обшуки, зокрема, проходять у депутатів міської ради від партії "Опозиційний блок" Ігоря Дятлова, Ігоря Копійки, Андрія Яковлєва, Світлани Ласурії, підприємців Олексія Пелипаса і Владислава Чайки. Також йде обшук у Михайла Тітова, відомого під кличкою "Мультік".

Усього в Миколаєві одночасно проводять близько 90 обшуків, які санкціонував Генеральний прокурор України Юрій Луценко. Обшуки проводяться і в будівлі "Техноконтракту", йдеться в повідомленні.

Слідчі дії проводять співробітники військової прокуратури та працівники СБУ. Санкції на їх проведення видані Жовтневим районним судом міста Маріуполя за поданням слідчого прокуратури Миколаївської області.

Осіб підозрюють у "постачанні зброї і наркотиків із зони АТО" – таке формулювання містить постанова суду про проведення обшуку. Депутат Миколаївської міської ради Владислав Єнтін на своїй сторінці в Facebook також додав, що обшуки проходять і в Департаменті ЖКГ.

За інформацією видання "НикВести", обшуки проводяться також вдома у директора підприємства "Центрліфт" Сергія Швеця. Його, а також чиновників Миколаївської міськради, підозрюють у розкраданні бюджетних коштів під приводом поставки та монтажних робіт ліфтового господарства. Паралельно обшуки проводяться у замовника робіт – у Департаменті ЖКГ Миколаївської міськради.

Джерело фото

Схожі публікації