У Чернівцях відбудеться зустріч з Богданом Образом

Письменник презентує свій роман «Київ-Париж. У пошуках застиглого часу»

Про головне

Аліна Лісненко

13 квітня у Медіа-центрі «Belle Vue» відбудеться зустріч з українським письменником, менеджером з міжнародних проектів Богданом Образом

Богдан Образ презентує свій роман «Київ-Париж. У пошуках застиглого часу», а також розповість про те, як жити між Києвом та Парижем, адже він вже 10 років мешкає у Франції, де навчався у бізнес-школі ESCP-Europe, а нині працює за фахом – менеджером з міжнародних проектів у сфері кейтерингу. За словами Богдана, саме переїзд у Францію став потужним поштовхом для написання книг; у романі «Київ-Париж. У пошуках застиглого часу» він описав свої переживання, сум’яття, досвід і спостереження. Отже, під час зустрічі автор не лише презентує роман, в якому багато любові, пристрасті, роздумів про актуальність, а й поділиться особистим життєвим, професійним, психо-емоційним, культурним досвідом, розповість про свій шлях у Західну Європу та про українську культурну експансію Заходу.

Odoo CMS - велика картинка

Довідка про автора.

Богдан Образ – український письменник, менеджер з міжнародних проектів у сфері кейтерингу (бортове харчування та кафе в аеропортах). Займається благодійною діяльністю через асоціацію «Медична та благодійна допомога Франція-Україна». Роман «Київ-Париж. У пошуках застиглого часу» вийшов 2015 року у видавництві «Нора-Друк». У 2017 році роман було озвучено на національному радіо під виконання французьких шлягерів і сучасних українських пісень. 2018 року з’явився французький переклад – «Kyiv-Paris», який автор представив на книжковому салоні в Парижі. Уривок з роману було також озвучено на французькому радіо під музику «Онука-Місто». Зараз, як істинний кібер-романтик, працює над романом «Львів-Ліон. Любов крізь Інстаграм».

Початок події о 16:00.
Пряму трансляцію дивіться на сторінці Weche у Facebook.

Схожі публікації