Творці "Гри престолів" знімуть нові "Зоряні війни"

Кіносага "Зоряні війни" поки налічує вісім епізодів

Про головне

Ярина Боринець

Сценаристи і продюсери телесеріалу "Гра престолів" Девід Бениофф і Ден Вайсс займуться зйомками нових серій фільмів "Зоряні війни"

Як повідомляється на офіційному сайті кіносаги, нові фільми не будуть пов'язані сюжетно з попередніми трилогіями "Зоряних воєн", а також не матимуть відношення до недавно оголошеної четвертої трилогії, роботою над якою займеться режисер восьмого епізоду "Останні джедаї" Райан Джонсон.

Терміни виходу фільмів, виробництвом яких займуться Бениофф і Вайсс, не повідомляються.

"Ми пишаємося можливістю попрацювати над" Зоряними війнами, трохи налякані відповідальністю і маємо намір приступити до роботи, як тільки закінчимо фінальний сезон "Гри престолів".

Девід Бениофф та Ден Вайсс

Очікується, що восьмий, заключний сезон телесеріалу "Гра престолів" вийде в квітні 2019 року. Він буде складатися з шести епізодів. Зйомки сезону вже стартували.

Кіносага "Зоряні війни" поки налічує вісім епізодів, останній з яких вийшов в грудні 2017 року. Вихід дев'ятого фільму, режисером якого виступить Джей Джей Абрамс, запланований на грудень 2019 року.

У травні 2018 року вийде картина "Соло", другий фільм з серії "Зоряні війни: Історії", що розповідає про пригоди молодого Хана Соло.

Джерело фото

Схожі публікації