Сьогодні в аеропорту "Бориспіль" будуть зустрічати звільнених українських полонених

Очікується, що полонених будуть зустрічати 200 людей

Про головне

Ярина Боринець

У Facebook запустили флешмоб #Зустрінь_своїх

Організатори акції, яка стартувала у соціальній мережі, закликають поїхати зустрічати звільнених полонених.Вони, ймовірно, прилетять до аеропорту "Бориспіль" сьогодні ввечері.

Про це повідомляє Громадське.

За словами одного із організаторів акції, ветерана АТО з 95-ої окремої десантно-штурмової бригади Олександра Погребинського, усі охочі можуть приїхати на зустріч спеціальними автобусами, які будуть курсувати до аеропорту.

"Зустріч відбуватиметься в аеропорту "Бориспіль", найімовірніше це буде військовий аеродром, окремий термінал. Будуть організовані автобуси, які курсуватимуть від метро "Бориспільська" до місця зустрічі в аеропорту. Усі, хто бажає, може приїхати і підтримати наших".

Олександр Погребинський, організатор акції #Зустрінь_своїх

Судячи з події, створеної в соцмережі Facebook, на зустріч прибуде близько двохсот людей. Вона відбудеться у період з 19:00 по 20:00.

Звільнених з полону бойовиків на Донбасі українців перевезуть до Києва військовим літаком Іл-76. Радник президента України Юрій Бірюков оприлюднив на своїй сторінці в Facebook фотографію літака, доповнивши її словами: «Ми чекаємо і готуємося. Київ, # Зустрінь_своіх ».

Як стало відомо раніше, обмін має відбутися сьогодні, 27 грудня, у форматі 74 українських полонених на 306 російських.

Джерело фото

Схожі публікації