Син депутата від Радикальної партії намагався пограбувати магазин

Затриманим за спробу пограбування у Києві виявився син депутата Ігоря Попова

Про головне

Аліна Лісненко

За спробу пограбування у Києві затримали сина депутата від Радикальної партії Ігоря Попова

Про це повідомляє Інсайдер з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

26 листопада, двоє невідомих у балаклавах скоїли розбійний напад на продуктовий магазин "Святковий" на пр-ті Рокоссовського, 3, після чого одного зі злочинців затримали.

 
 

Затриманий, - Попов Богдан Ігорович, 2003 р.н, проживає у Києві на Оболоні. Як відомо, магазин, де відбулася спроба пограбування, знаходиться на Мінському масиві, який розташований поруч з районом Оболонь.

За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за сч. 187 (Розбійний напад), жодної підозри поки що не висунуто.

Батько затриманого Ігор Попов написав на своїй сторінці у Facebook, що його син "потрапив у погану компанію та скоїв правопорушення", однак не уточнив, про яке саме правопорушення йдеться.

"У мeне в сім’ї біда. Мій син 14-ти років потрапив у погану компанію і здійснив серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, не догледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди.
Слава Богу всі живі, пройде слідство, винні понесуть відповідальність без жодних виключень, нехай це стане уроком і сину, і мені.
Прошу не пов’язувати моє горе з політикою чи з чиїмись інтригами. Якби не моя публічність, я би горював мовчки. Друзі підтримають морально, пресу прошу не смакувати якісь деталі. Я на певний час пропаду з ефірів і побуду з родиною". 

Ігор Попов, народний депутат

Джерело фото

Схожі публікації