Розмір бюджету участі у Чернівцях зріс до 9 мільйонів

Усі малі проекти бюджету участі реалізують

Про головне

Diana

Члени експертної групи підтримали фінансування шістьох великих проектів.

11 листопада у міській раді зібралася експертна група щоб визначити, які проекти чернівчан доцільно профінансувати.

Попередньо на проекти, які подавали чернівчани, планувалося виділити близько 7 мільйонів гривень з міського бюджету. Але після перерахунку, ця сума зросла до 9 мільйонів. Тому частка грошей на малі проекти збільшилася до 5 мільйонів 400 тисяч гривень. З’явилася можливість реалізувати усі малі проекти незалежно від кількості голосів, які вони отримали.

Для реалізації великих проектів виділили 3 мільйони 600 тисяч. За ці кошти облаштують сучасний спортивний майданчик у ЗОШ №2 ім. Юрія Федьковича, будуть закуповувати нові ліжка для хворих на стаціонарі в чернівецьких лікарнях, облаштують «Алею небайдужості» на Гравітоні та збудують спортивний майданчик у Садгорі. Ці чотири проекти набрали найбільшу кількість голосів чернівчан. Вартість їх реалізації дорівнює бюджету. За можливості будуть профінансовані проекти реконструкції спортивного майданчика у школі №25 та проект зі створення вело-роликової доріжки і дитячого літнього театру на Бульварі Героїв Крут.

Текстовий та графічний блок Odoo

"У мене буде пропозиція до експертної ради все ж таки просити депутатський корпус при затвердженні бюджету профінансувати ці проекти".

Олексій Каспрук, мер

Наступним кроком у реалізації бюджету участі буде складання графіку реалізації проектів.
Джерело фото.

Схожі публікації