Під одеською міськрадою активісти вимагають відставки Труханова

Труханов проводить засідання міської ради

Про головне

Аліна Лісненко

До будівлі Одеської міської ради, де 16 лютого під головуванням Геннадія Труханова проходить сесія, прийшли активісти та вимагають відставки мера

На Думську площу, до будівлі мерії, прийшли понад 100 осіб, серед яких представники Одеської обласної організації ВО «Автомайдан», місцевої організації «Народного Руху України», громадської організації «Зелений лист» та інші, передає "УНІАН".

Біля входу вони провели мітинг, під час якого заявили, що вимагають відставки Труханова. Люди тримали плакати: «Довіряю справам НАБУ», «Сезон депутатської причетності» та інші. Також присутні скандували: «Труханова - у відставку!». 

Активісти спробували пройти до будівлі мерії, проте охорона їх не пускала, мотивуючи тим, що в залі немає місць. Потім почали пропускати, вимагаючи пред'являти паспорти. До зали засідань змогли пройти небагато активістів.  

Перед початком засідання Труханов звернувся до депутатів, подякувавши за підтримку і довіру. Він заявив, що з органами слідства ведеться конструктивна робота і «нашу правоту буде доведено», передає видання. 

Повідомляється, що на сесії присутні депутат ВР Дмитро Голубов, який взяв Труханова на поруки, і троє представників ОБСЄ.

Фото: Facebook, Александр Гиманов

Схожі публікації