Нетвереза одеська чиновниця хамила патрульним і вдарила журналіста (Відео)

Жінка була напідпитку за кермом і не трималася на ногах

Про головне

Ярина Боринець

Чиновницю Одеської міської ради зупинили за кермом автомобіля у нетверезому стані

Жінка хамила патрульним і вдарали на очах свого неповнолітнього сина журналіста, який знімав її на відео.

Про це повідомляє "5 канал" з посиланням на одеські ЗМІ.

У суботу, 23 грудня, в місті Одеса співробітниками патрульної поліції був зупинений автомобіль, за кермом якого перебувала жінка з ознаками алкогольного сп'яніння. На задньому сидінні автомобіля була присутня дитина власниці машини. Жінка вступила у словесну суперечку зі співробітниками поліції, нецензурно висловлювалася, знімала дії поліції на мобільний телефон і вела себе вкрай неадекватно. Коли власниця автомобіля вийшла з машини, стало зрозуміло, що вона настільки п'яна, що ледве тримається на ногах. На відео видно, що жінка не втрималася на ногах і впала на газон.

На місці події був присутній журналіст, який знімав на камеру весь інцидент. Жінка, в присутності співробітників поліції, спочатку нецензурно облаяла журналіста, а потім вдарила його кулаком. Співробітники поліції, незважаючи на хамську і неадекватну поведінку власниці автомобіля, обмежилися лише вилученням документів і зачитуванням прав.

Скандальною власницею авто виявилася чиновниця міськради Одеси Діана Тирновенко. Вона займає посаду заступника начальника Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради. Після скандалу зі співробітниками патрульної поліції, Тирновенко намагалася комусь подзвонити.

 
 

Схожі публікації