Луценко призначив прокурором сил АТО Ціцака

Луценко охарактеризував Ціцака як дієвого і активного керівника

Про головне

Яна Вичавка

Генеральний прокурор України Юрій Луценко у Краматорську представив військового прокурора Військової прокуратури сил антитерористичної операції Олега Ціцака

Про це повідомив Інсайдер, з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.

Луценко охарактеризував Ціцака як дієвого і активного керівника.

Новопризначений військовий прокурор подякував за довіру та пообіцяв докладати максимум зусиль у своїй роботі, а також зазначив, що припинення розкрадання бюджетних коштів на війні стане одним з основних напрямів його роботи.

Ціцак Олег Васильович народився у Мукачево Закарпатської області 7 червня 1975 року. У 1997 році закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю "правознавство".

Працював в Державній податковій інспекції; в органах судової влади, в Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій.

З червня 2015 року обіймав посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону, з липня по серпень цього ж року тимчасово виконував обов’язки прокурора військової прокуратури Донецького гарнізону Південного регіону, після цього був військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону.

Генеральна прокуратура у квітні 2017 року звільнила з посади військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика і призначила заступником начальника департаменту міжнародно-правового співробітництва. У жовтні 2016 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до суду обвинувачувальний акт стосовно Кулика у незаконному збагаченні.

Джерело фото

Схожі публікації