"Київський Шанхай": МАФи на Андріївському узвозі приберуть до кінця лютого - Андреєв

Продавцям сувенірів запропонували альтернативний варіант розміщення

Про головне

Ярина Боринець

Стихійний ринок на Андріївському узвозі перенесуть до кінця лютого

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив депутат Київської міської ради Андрій Андреєв.

"Повідомляю, що власникам тимчасових споруд «МАФового містечка», яке виникло на початку Андріівського узвозу (дивись фото з перетину вилиць Десятинної та Володимирської) запропоновано оформити договорні відносити з балансоутримувачем та перемістити свої торгівельні місця на Алею художників. Це – компромісна пропозиція столичної влади на тлі факту самовільного всановлення згаданих ТС, тобто, без будь-яких дозвільних документів".

Андрій Андреєв, депутат Київської міської ради

Як повідомив урядовець, усі ті торговельні точки, які не переберуться на запропоноване місце, будуть знесені КП "Київблагоустрій". Кінцевий термін переїзду - 1 березня. Андрій Андреєв також додав, що однією із причин ліквідації ринку є численні скарги батьків, діти яких навчаються у школі поруч.

"Додам, що цьому рішенню та перевіркам наявності дозволів передували скарги від батьків розташованої поруч школи. Скарги зводяться до того, що цей ринок антикварних речей не є тим «музеєм», у якому підлітки після школи мають проходити своє виховання. Так чи інакше, але захоплену торговцями та перетворену у "шанхай" історичну частину столиці буде вивільнено та прибрано".

Андрій Андреєв, депутат Київської міської ради

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації