Фірташ віддасть базу відпочинку в Криму окупаційному "урядові" – ЗМІ

Такий крок сприятиме списанню боргів заводу олігарха "Кримський титан"

Про головне

Оксана Чорна

Олігарх Дмитро Фірташ віддасть базу відпочинку "Хвиля" в обмін на списання боргів пов'язаного з ним заводу "Кримський титан"

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на РБК.

На базі відпочинку "Хвиля" окупанти проводять кремлівський форум "Таврида".

Інформацію ЗМІ про передачу бази у власність "уряду" підтвердило джерело в окупаційному уряді і співрозмовник, близький до керівництва заводу "Кримський титан".

Джерело повідомило, що у заводу "Кримський титан", найбільшого виробника двоокису титану в Східній Європі, серйозні заборгованості, і перехід бази у власність "уряду" може стати способом врегулювання боргів.

Завод "Кримський титан" – розташований в Армянську підрозділ ТОВ "Титанові інвестиції", яке було зареєстровано в Москві в 2014 році. Власником "Титанових інвестицій" є кіпрська компанія Letan Investments Limited, яка з жовтня 2016 року, за даними Кіпрського реєстру юридичних осіб, належить Олександру Ємеліну – давньому знайомому Фірташа.

Раніше Letan Investments Limited належала двом іншим кіпрським компаніям – Group DF Holdings Limited (99,9%) і Group DF International Consulting Limited (0,1%). Власником Group Df Holdings Limited, за даними Кіпрського реєстру юридичних осіб, ще з квітня 2011 року є Фірташ.

Джерело фото

Схожі публікації