Для України створили рекламний бренд

Переможцем став бренд від компанії "Banda Agency" яка в 2017 році створила для України логотип "Євробачення"

Про головне

Ірина Капуш

Група українських фахівців створила для України бренд "Ukraine Now" ("Україна зараз"), з допомогою якого країну будуть популяризувати у світі

Про це  повідомляє "Українська правда".

Зазначається, що над розробкою бренду для України працювали майже рік, було створено кілька варіантів концепцій, які показали шістьом фокус-групам у Великій Британії, Німеччині та Польщі.

У результаті урядова комісія визнала переможцем варіант бренду "Ukraine Now", створений українським рекламним агентством "Banda Agency", яке у 2017 році створило для України логотип  "Євробачення".

Повідомляється, що за словами представника агентства "Banda Agency", їхній бренд покаже, "що Україна – відкрита, сучасна країна, де відбувається все найцікавіше саме зараз".

"Якщо ми хочемо запросити до нас туристів, інвесторів, для них відчуття моменту є дуже важливим, і це магічне слово "now" їх дуже приваблює. Логотип бренду розроблено таким чином, аби його було легко використовувати не тільки для презентацій та інформаційних продуктів, а й навіть як наліпки на будь-які речі – від туристичних сумок до автобусів та літаків".  

представник агентства "Banda Agency"

Джерело фото


Схожі публікації