Чоловіка до смерті забили за золото та техніку

Правоохоронці встановили особи зловмисників

Про головне

Ярина Боринець

Четверо чоловіків віком від 16 до 21 року проникли до будинку 45-річного мешканця села Виноградівка Болградського району на Одещині

Забили господаря до смерті та викрали золоті прикраси і техніку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області, передає "Gazeta.ua".

"Поліцейські встановили обставини, які передували трагедії. З'ясували, що на момент нападу потерпілий був вдома сам. Прийшовши до його будинку, правопорушники, щоб виманити господаря на вулицю, почали стріляти по вікнам з травматичної зброї. Коли чоловік вийшов, вони зв'язали його та затягли до будинку, де почали бити, вимагаючи гроші. Від отриманих травм постраждалий помер. Зловмисники викрали золоті прикраси, фотоапарат, телевізор, музичну техніку та втекли з місця події".

прес-служба Національної поліції

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Трьох з них затримали. У них вилучили викрадене у вбитого майно, яке вони розділили між собою.

За цим фактом розпочали кримінальні провадження. Вживають заходи зі встановлення місця знаходження та затримання найстаршого співучасника злочинної групи. Зловмисникам загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідство триває.

Джерело фото

Схожі публікації