Андрій Андрушків презентував проект «Вибори 2019. За кого голосувати?»

Керівник проектів «Центр UA» радить пройти тестування та обрати свого кандидата

Про головне

Галина Волощук

20 березня у чернівецькому осередку УАЛ керівник проектів «Центр UA» Андрій Андрушків розповів про те, як обирати, щоб не шкодувати та презентував проект «Вибори 2019. За кого голосувати?»

За словами експерта, на наш вибір впливають багато факторів: соціальні мережі, новини, «передбачення астрологів» та інших людей. Аби не потонути в інформаційному болоті, Андрій радить використовувати метод Сократа: спокійно реагувати на думку інших, а у випадку дискусій використовувати аргументи, а не піддаватися емоціям.

«Є спосіб, який дає сократичний спокій. Цей метод вчить ставити правильні питання, і якщо немає сенсу у дискусії, тоді потрібно її закінчувати».

Андрій Андрушків, керівник проектів «Центр UA» 

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Андрій зазначив про важливість правильного вибору під час президентської кампанії. Для того, аби визначитися, за кого голосувати, потрібно відвернути увагу від емоційної конкуренції та перейти до раціональної. Наступним кроком у правильному виборі буде опрацювати програму кандидатів. 

«Цей підхід важливий, бо ще кілька таких передвиборчих циклів, і країна дійде до абсурду, де вибір кандидатів робитимуть за передбаченнями астрологів, або опрацюванням коментарів під постами. Тому для раціонального вибору ми створили інстумент «Вибори 2019. За кого голосувати?»».

Андрій Андрушків, керівник проектів «Центр UA» 

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Ознайомитися з програмами кандидатів у президенти України можна на сайті vybory2019.pravda.com.ua. Цей проект розробила громадська організація «Центр UA» спільно з виданням «Українська правда»

«Ми обрали Топ-10 кандидатів згідно з трьома національними рейтингами. Звичайно, з усіма програмами розібратися буде важко, тому на сайті ми створили тест, який покаже кандидата, програма якого вам підходить».

Андрій Андрушків, керівник проектів «Центр UA» 

Odoo CMS - велика картинка

Трансляцію події та повний фотозвіт дивіться на сторінці Weche у Facebook.

Фото Анастасії Бойчук

Схожі публікації