34 родини у Чернівцях просять захистку від домашнього насильства

У Чернівцях відзвітували про роботу відділу сім’ї та молоді

Про головне

Вікторія Корсун

28 лютого відбувся звіт відділу сім’ї та молоді Чернівецької міської ради

Упродовж 2017 року Чернівецький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді отримав 34 повідомлення щодо зазначених родин, у яких зафіксовано факт вчинення насильства в сім’ї. З них: 25 – з відділу у справах сім’ї та молоді та 3 – особистих, 1 повідомлення від обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, 2 повідомлення від обласного центру соціально-психологічної допомоги, 1 – інформація рідних, 2 – інформація служби у справах дітей Чернівецької міської ради.

Працівники відділу та Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели 24 індивідуальні профілактичні консультації для 11 неповнолітніх, які перебувають у слідчому ізоляторі міста Чернівці, а також 19 лекцій у відділі з питань пробації на теми: «Попередження протиправної поведінки та профілактика вживання алкогольних напоїв», «Пропаганда здорового способу життя», «Вплив тютюну на організм людини», «ВІЛ/СНІД шляхи розповсюдження та захист», «Попередження протиправної поведінки».

Також у місті проводять роботи з особами, які опинилися в складних життєвих обставинах. Зокрема, працівники центру соціальних служб здійснили 1035 виїздів в сім’ї та склали 322 оцінки потреб. 

"Виїзди здійснюють задля надання медико-соціальної, психологічної, юридичної допомоги дітям та молоді, яка зловживає наркотичними речовинами, зокрема, алкоголем".

Світлана Скригунець, начальник відділу сім’ї та молоді Чернівецької міської рад

Джерело фото

Матеріал Вікторії Корсун

Схожі публікації