Кіно, театр чи музей: що оберете на ці вихідні у Києві?

Афіша подій на 10-11 березня

Події

Дмитро Сидоренко
 
 

Усі гроші світу

Жанр: кримінал, драма, трилер.

У головних ролях: Крістофер Пламмер, Марк Волберґ, Мішель Вільямс, Тімоті Хаттон, Чарлі Пламмер.

Режисер: Рідлі Скотт.

Американець Пол Гетті (Крістофер Пламмер) у 1957 році був визнаний найбагатшою людиною світу. Свої статки він нажив на продажі нафти. У 1973 році одного із чотирнадцяти його онуків, 16-річного Пола Гетті ІІІ викрадають. В обмін на свободу юнака злочинці вимагають 17 мільйонів доларів. Багатий дідусь відмовляється платити гроші за онука, навіть коли крадії присилають відрізане вухо хлопця.

Коли: з 8 березня

Де: у всіх кінотеатрах України

 
 

Складки часу

Жанр: фантастика, фентезі, пригоди, сімейний.

У головних ролях: Різ Візерспун, Сторм Рейд, Кріс Пайн, Зак Ґаліфіанакіс, Мінді Кейлінґ, Опра Вінфрі.

Режисер: Ава ДюВерней.

У Маргарет «Мег» Муррі (Сторм Рейд) зник батько (Кріс Пайн). Він - вчений. Під час чергового експерименту по дослідженню таємниць простору і часу щось пішло не так. Мег разом зі своїм молодшим братом і однокласником відправляються на пошуки.

Коли: з 8 березня

Де: у всіх кінотеатрах України

 
 

Sexy Shorts. Part 2. Еротичні короткометражки

Цей фільм для тих, хто погоджується з відомим висловом Фрейда «світом править секс». Шість історій про секс, які можна дивитися без перерв на зайві діалоги та моралізаторство. На глядачів чекає демонстрація близькості у всіх її проявах та варіантах. Бо ж ким би ви не були, чим би ви не займалися, незалежно від віку, статі та соціального положення, єдине, що однаково потрібне кожному – це саме секс.

Коли: з 8 березня

Де: у всіх кінотеатрах України

 
 

Серцеїд: повернення героя

Жанр: комедія, історія, шахрайство.

У головних ролях: Жан Дюжарден, Мелані Лоран, Федор Аткін, Лоран Бато, Евелін Бюіль.

Режисер: Лоран Тірар.

Франція, 1812 рік. У невеличкому провінційному містечку живе родина з двома дорослими доньками. Одна із них, Полін, без тями від капітана Невіля (Жан Дюжарден). Відправляючись на війну, він обіцяв писати, втім зник безслідно. Аби серце сестри не краялося, Елізабет (Мелані Лоран) вирішує листуватися з сестрою від імені капітана. В останньому з листів повідомляється, що Невіль героїчно загинув. Та пройдисвіт повертається у місто. І замість зникнути безслідно, чоловік вирішив скористатися своєю несподіваною славою серед жителів містечка.

Коли: з 8 березня

Де: у всіх кінотеатрах України 

 
 

Викрадена принцеса

Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, мелодрама, українське.

У головних ролях: Надія Дорофєєва, Олексій Завгородній, Євген Малуха, Сергій Притула, Юрій Горбунов, Олег Михайлюта, Станіслав Боклан.

Режисер: Олег Маламуж.

Ця дивовижна історія відбулась у чарівному місті Києві – за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина - донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за викраденою принцесою, щоби, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Коли: з 8 березня

Де: у всіх кінотеатрах України 

Odoo CMS - велика картинка

Піаніст

Жанр: Прелюдія на 1 дію.

Автор: Вадим Лєванов.

Режисер: Валерія Городецька.

У центрі подій історія колишнього піаніста. Зараз він лише настроювач. Одного разу під час чергового рутинного виклику він зустрічає когось занадто дивовижного для звичайного інструменту. Їй лише п’ятнадцять. І вона буде безжалісною у пошуках свого щастя. Вона - та, якій вдасться на час пробудити в ньому справжнього піаніста.

Де: Молодий театр

Коли: 10 березня, 19:00

Вхід: 150 грн. 

Odoo CMS - велика картинка

Революція міфу

У рамках виставки відвідувачам будуть показані живопис, музичні інструменти з приватних збірок, графіка та скульптура з колекції Національного музею Тараса Шевченка, а також унікальні світлини та концертні афіші з культурних фондів.

Також впродовж виставки будуть проведені кураторські екскурсії, покази фільмів, концерти традиційних і сучасних виконавців, дитячі квести.

Реєстрація: https://goo.gl/GJfvuW

Де: Національний музей Тараса Шевченка

Коли: 10 березня, 10:00

Вхід: вільний  

Схожі публікації